Opleidingen.

U kunt bij mij terecht voor lessen op de volgende blaasinstrumenten:

  • Saxofoon
  • Bugel / Trompet / Cornet
  • Bariton / Tuba / Bas

Ook kunt u bij mij terecht voor theorie lessen en voor een AMV opleiding.

Voor de mogelijkheden voor hoorn en trombone en voor andere vragen kunt u 'n Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sturen.

De instrumentale lessen leiden op voor de, door KNMO erkende, diploma's (A t/m D). De lessen worden wekelijks (behalve tijdens schoolvakanties) gegeven in "'t Perron" (bij voldoende leerlingen zijn lessen op locatie ook mogelijk). Voor alle diploma's kunt u kiezen voor lessen van 15, 20 of 30 minuten.

Als de leerling lid is of wordt van fanfare St. Nicasius (Heeze) dan kan, door bruikleen, gebruik gemaakt worden van instrumenten van de fanfare.

Theorie lessen zijn inbegrepen en worden in overleg gepland, afhankelijk van de behoefte.

De examens worden afgenomen onder de vlag van "Kunstbalie" in Tilburg (www.kunstbalie.nl).

De AMV cursus bestaat uit 20 lessen waarin de kinderen kennis maken met muziek zonder dat ze meteen 'n instrument moeten kiezen. Ze leren hun eerste noten en theorie. De blokfluit kan gebruikt worden om die kennis toe te passen. De lessen worden als groepsles gegeven (min. 4 kinderen per groep) in "'t Perron" in Heeze. De planning is afhankelijk van de aanmeldingen en beschikbare ruimte.

Volg 3 Horns Music

Login - Leerlingen