Opleidingen.

U kunt bij mij terecht voor lessen op de volgende blaasinstrumenten:
- Saxofoon
- Bugel / Trompet / Cornet
- Bariton / Tuba / Bas

Ook kunt u bij mij terecht voor theorie lessen en voor een AMV opleiding.

Voor de mogelijkheden voor hoorn en trombone en voor andere vragen kunt u 'n Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.sturen.

De instrumentale lessen leiden op voor de, door LKCA/KNMO erkende, diploma's (A t/m D). De lessen worden wekelijks (behalve tijdens schoolvakanties) gegeven in "'t Perron" (bij voldoende leerlingen zijn lessen op locatie ook mogelijk). Voor alle diploma's kunt u kiezen voor lessen van 15, 20 of 30 minuten.

Theorie lessen zijn inbegrepen en worden in overleg gepland, afhankelijk van de behoefte.

De examens worden afgenomen door "Muziekexamens Brabant" onder de vlag van "KunstLoc Brabant" in Tilburg (www.muziekexamensbrabant.nl).

De AMV cursus bestaat uit 20 lessen waarin de kinderen kennis maken met muziek zonder dat ze meteen 'n instrument moeten kiezen. Ze leren hun eerste noten en theorie. De blokfluit kan gebruikt worden om die kennis toe te passen. De lessen worden als groepsles gegeven (min. 4 kinderen per groep) in "'t Perron" in Heeze. De planning is afhankelijk van de aanmeldingen en beschikbare ruimte.

Login - Leerlingen

Klik hier voor: Leveringsvoorwaarden; Privacy Statement; Disclaimer.
Op verzoek worden deze als *.pdf bestand gemaild, stuur daarvoor een email .