Hans Berkers (3e van links) met Rowwen Hèze

ROWWEN HEZE werkte samen met harmonien en fanfares

Na de succesvolle tryout in Vaals in 2005 begon Rowwen Heze in 2006 met een HaFa tour. Tijdens deze tour zouden naast diverse locale talenten de plaatselijke harmonieën en fanfares optreden, alleen en samen met Rowwen Heze.

Voor deze gezamenlijke optredens zijn een twaalftal nummers van Rowwen Heze gearrangeerd. 3 Van deze arrangementen zijn van mijn hand: "Vur de kerk op 't plein"; "Auto Vliegtuug" en "Hotel Houdoe". Meer over deze arrangementen kunt u lezen via het menu-item "Blaasmuziek werken"/ "Arrangementen".Rowwen Hèze in Vaals

De volgende optredens hebben inmiddels plaatsgevonden:

21 augustus 2005: Met harmonie St. Cecilia 1836 uit Vaals. Dit was 'n tryout voor de HaFa tour. Het publiek en de band waren zo enthousiast dat er definitief besloten werd om zo'n tour op te starten in 2006.

21 mei 2006: Met harmonie L'Union uit Heythuizen en div. lokale artiesten. Tijdens dit optreden was ook de correspondent van "Music & Show", dhr. Frank Vergoossen aanwezig. Hij schreef 'n uitgebreid artikel voor "Music & Show". Voor diegene die dit artikel niet gelezen heeft: u kunt het hier downloaden.

28 mei 2006: Met fanfare Eendracht uit Nieuwenhagerheide. Ook hier was het publiek enthousiast. Maar ook de dirigent van Eendracht, Hardy Mertens was erg in zijn nopjes met dit optreden.

Zondag 9 november 2008: Tijdens het weekend van de slotconcerten zal er op deze zondag 'n Früshop concert plaats vinden met 'n harmonie en 'n fanfare. 

Klik hier voor: Leveringsvoorwaarden; Privacy Statement; Disclaimer.
Op verzoek worden deze als *.pdf bestand gemaild, stuur daarvoor een email .