Bladmuziek service

In elke vereniging komt het voor.

- Partijen moeten getransponeerd worden of ze moeten in een andere sleutel komen.
- In een werk staat een lastige passage voor 'n bepaald instrument maar voor de muzikant die dat moet spelen is het te lastig. Dat moet dan door 'n ander gespeeld - worden en die moet dus 'n aangepaste partij hebben.
- Er worden instrumenten voorgeschreven die niet of niet voldoende aanwezig zijn. Anderen moeten dat opvangen.
- Er stromen jeugdleden in maar zij kunnen de moeilijkheidsgraad (bijv. van concourswerken) nog niet helemaal aan.
- Er zijn handgeschreven partijen of composities/arrangementen die nauwelijks (of niet) te lezen zijn.
- Er is 'n arrangement maar de instrumentatie is niet aangegeven of moet aangepast worden.
- Men wil een oud werk uit voeren maar dan aangepast aan de moderne bezettingen en mogelijkheden.

Ik kan je in al deze situaties en ook in die waar ik niet aan gedacht heb van dienst zijn met het professioneel uitwerken van deze bladmuziek. Voor meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (klik voor de nodige gegevens op het menu-item "Adres +div. gegevens").

Ook anderen kunnen uiteraard van deze service gebruik maken. Denk daarbij aan muziekscholen en andere opleidings instituten; andere dan HaFaBra orkesten; koren; popbandjes etc. Ook collega-componisten en arrangeurs die hun werk niet zelf uit kunnen of willen werken kunnen contact op nemen.

Als je in het menu hierboven klikt op "Prijslijst Bladmuziek service" dan opent de prijslijst in een apart venster. De prijzen zijn 'n indicatie want er wordt altijd een offerte gemaakt gebaseerd op de door u aangeleverde muziek en gegevens. Als je die ondertekend retour stuurt (scan de ondertekende offerte en email die) dan ga ik voor je aan de slag. Deze indicatie-bedragen zijn bruto bedragen exclusief evt. verzendkosten van € 7,50. De uitgewerkte muziek kan evt. ook als *.pdf bestanden naar u toegemaild worden, de verzendkosten vervallen dan uiteraard.

Klik hier voor: Leveringsvoorwaarden; Privacy Statement; Disclaimer.
Op verzoek worden deze als *.pdf bestand gemaild, stuur daarvoor een email .