Hans Berkers met zijn saxofoon

Arrangementen en Composities

Naast mijn activiteiten als docent zijn er ook arrangementen en composities die in de afgelopen jaren gemaakt zijn.

De composities en arrangementen vind je via het menu-item "Blaasmuziek werken". In het submenu kun je doorklikken naar de verschillende secties (arrangementen, composities, popular classics etc.). Een arrangement dat je daar niet zult vinden is mijn arrangement voor fanfare van "Riverdance". Omdat ik de rechten niet kon verkrijgen is dat werk niet meer leverbaar. Maar er staat op YouTube wel 'n goede opname van dat werk door fanfare DSS uit Aarlanderveen. Volg DEZE LINK voor die opname.

In dit menu vind je ook het submenu "Bladmuziek service", daar vind je een uitgebreide beschrijving van deze service. Deze service is bedoeld voor het laten transponeren van muziek, hand-geschreven muziek te laten noteren en arrangementen te laten instrumenteren.

Behalve werken van mijzelf zijn ook enkele arrangementen van Jos Verjans via mij verkrijgbaar. Zowel van mij als van Jos Verjans is een korte biografie voorhanden.

Via het menu-item "Adres + div. gegevens" kom je op de pagina waar behalve de adresgegevens ook andere relevante gegevens genoemd worden.

Klik hier voor: Leveringsvoorwaarden; Privacy Statement; Disclaimer.
Op verzoek worden deze als *.pdf bestand gemaild, stuur daarvoor een email .